Pirineus Parc Aventura és el primer bosc vertical del Pallars Sobirà i Jussà. Es troba en un paratge natural inigualable, al cor de les Valls d’Àneu, a la vora de l’embassament de la Torrassa.

Rodejat d’aigua i natura, Pirineus Parc Aventura és un espai de diversió per a grans i petits que ofereix més de 90 activitats repartides en 5 circuits de diferents nivells. Hi trobaràs més de 500 metres de tirolines, salts al buit, lianes, passarel∙les, ponts, túnels, skate, slackline, salts de Tarzan, estreps, gronxadors…

Per gaudir del nostre parc d’aventura als arbres no es requereixen condicions físiques especials, ja que comptem amb activitats de tots nivells; el nostre equip de guies us orientaran i ajudaran per tal que simplement gaudiu d’un dia diferent carregat de diversió.

Ideal per passar un dia d’activitats i diversió en família, amb amics, companys de feina, grups d’escoles, casals, colònies... i per celebrar aniversaris, comiats de solters, esdeveniments d’empresa o qualsevol altre tipus de festa o celebració.