A Pirineus Parc Aventura gaudiràs d’una experiència divertida i emocionant amb total seguretat. Per nosaltres la seguretat dels nostres visitants està per davant de tot. El parc s’ha construït el 2016 i s’han utilitzat els sistemes i materials més innovadors.

01. Normativa Europea

Pel que fa la construcció i l’explotació de les instal·lacions del parc ens regim estrictament per la normativa europea: la UNE EN 155671 pel que fa a la construcció i la UNE EN 155672 pel que fa a l’explotació.


02. Revisions diaries

Diàriament, abans d’obrir al públic, certifiquem que les instal·lacions estiguin en perfecte estat. I anualment fem una revisió exhaustiva de les instal·lacions a través d’una auditoria externa que certifiquen l’estat òptim de les instal·lacions conforme la normativa europea.


03. Equips homologats

Facilitem equips homologats per la CE, que són d’ús obligatori per tots els visitants: un arnès, un casc, unes bagues, uns mosquetons i una politja. Abans de començar l’activitat, els nostres guies faran un brífing als participants amb una demostració de com utilitzar el material de seguretat durant el circuit.


04. Mosquetons intel·ligents

Utilitzem mosquetons intel·ligents per lligar el participant en el circuit. Aquests mosquetons utilitzen el nou sistema CliCiT i s’han creat especificament per a esports d’oci en alçada seguint la directiva 89/686/CEE. Garanteixen en tot moment la subjecció adequada des de l’inici fins al final del recorregut, ja que no permeten treure els dos mosquetons alhora de la línia de vida i estàs lligat en tot moment.


05. Mosquetons de línia de vida continua per als més petits

Per al circuit verd dels més petits utilitzem un mosquetó de línia de vida continua que segueix el cable durant tot el circuit sense necessitat de desenganxarse en cap moment. Els participants infantils aniran acompanyats d’un adult que els poden ajudar en qualsevolmoment.


06. Estudis fitosanitaris dels arbres

Cada any també es realitza un estudi fitosanitari amb un complert diagnòstic de la salut i resistència dels arbres afectats per la construcció per garantir que no pateixin i que suportin les instal·lacions adequadament.


07. Membres de l’Associació Espanyola de Parcs d’Aventura

Som membres de l’Associació Espanyola de Parcs d’Aventura, que s’encarrega de vetllar per la seguretat i millorar el servei que s’ofereix als usuaris. Seguim els protocols de manteniment oficials i les activitats que oferim estan certificades anualment seguint la normativa UNEEN 155671/2 de parcs d’aventura.