Coordenades GPS
Latitud 42º34’44.56’’ N – Longitud: 1º8’30.81’’ E


Arribar-hi des de Llavorsí

Agafar la ctra. C-13 que va de Sort a Esterri d’Àneu i just abans del desviament que va a Espot, on hi ha la benzinera de la Torrassa, en el punt quilomètric 154, us heu de desviar a la dreta i agafar la carretera que va a Berrós Jussà i Sobirà i al cap de 300 metres desviar-vos per una pista de terra a mà esquerra.


Arribar-hi des d’Esterri d’Àneu

Agafar la ctra. C-13 que va d’Esterri d’Àneu a Sort i just després del desviament que va a Espot, passada la benzinera de la Torrassa, en el punt quilomètric 154, us heu de desviar a l’esquerra i agafar la carretera que va a Berrós Jussà i Sobirà i al cap de 300 metres desviar-vos per una pista de terra a mà esquerra.

 

Print

Per aparcar

Teniu dues opcions per deixar el vehicle:

01. Arribar amb cotxe fins al parc mateix agafant la carretera de Berrós, al poc de passar la presa de l’embassament, trobareu una pista forestal a mà esquerra. Al cap de 130 metres de pista arribareu al parc i trobareu un aparcament.

02. Aparcar al costat de la C-13, a l’aparcament de la Llúdriga, més conegut com aparcament del Berrós i arribar caminant fins el Pirineus Parc Aventura que es troba a 5 minuts. Heu de creuar la C-13, agafar la carretera que puja a Berrós i després de la presa del pantà, al cap de 300 metres, desviar-vos a mà esquerra per una pista de terra.