COM ARRIBAR

Per arribar al parc sense perdre’s…

Arribar a Pirineus Parc Aventura és fàcil, però s’ha d’estar atent. Els GPS’s i Google Maps no detecten la nostra ubicació, ja que temps enrere l’accés es feia a través d’una pista forestal i no una carretera, com ara.

Punts que heu de tenir com a referència: la benzinera de La Torrassa a un costat, (al trencall del desviament cap a Espot i Parc Nac. d’Aigüestortes i Estany de St. Maurici)  i la presa del Pantà de la Torrassa a l’altre costat.

Tot i que el Parc està ubicat al terme municipal de La Guingueta d’Àneu, només caldrà creuar el poble de La Guingueta en cas de que es vingui d’Esterri d’Àneu.

Coordenades GPS

Latitud 42º34’44.56’’ N – Longitud: 1º8’30.81’’ E

 

D’on vens? Sel·lecciona i trobaràs les indicacions d’accés

Agafar la carretera C-13 que va de Sort a Esterri d’Àneu direcció nord. Passar els pobles de Rialp, Llavorsí i Escaló seguint la C-13.

Just abans del desviament que condueix a Espot i al Parc Nac. d’Aigüestortes i Estany de St. Maurici (on veureu la benzinera de La Torrassa), us heu de desviar a la dreta (punt quilomètric 154) per tal de creuar la presa del Pantà de La Torrassa. Veureu un cartell força gran indicant Berrós Jussà i Berrós Sobirà.

És una carretera estreta bidireccional que creua la presa del pantà. Haureu de seguir la carretera uns 300 metres, fins que ja veureu l’accés a la pista de Pirineus Parc Aventura (i els arbres amb tirolines a la vostra esquerra!).

Agafar la carretera C-13 que va d’Esterri d’Àneu a Sort direcció sud.

Passar el poble de La Guingueta d’Àneu seguint la C-13.

50 metres més avall del desviament que condueix a Espot i al Parc Nac. d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici (veureu la benzinera de La Torrassa a mà dreta), us heu de desviar a l’esquerra (punt quilomètric 154) en direcció als pobles de Berrós Jussà i Berrós Sobirà, per tal de creuar la presa del Pantà de La Torrassa.

Un cop creuada la presa, heu de seguir aquesta carretera estreta bidireccional fins que al cap d’uns 300 metres ja veureu l’accés a la pista de Pirineus Parc Aventura (i els arbres amb tirolines a la vostra esquerra!).

Sortir d’Espot seguint la carretera principal fins arribar a l’encreuament amb la carretera C-13 (on hi ha la benzinera de La Torrassa).

En aquest punt de l’encreuament, us quedarà la benzinera a mà esquerra, un pàrquing a mà dreta, i la presa del Pantà de la Torrassa just al davant.

Així doncs, haureu de fer uns 50 metres direcció sud a través de la C-13  i just a l’alçada del pàrquing desviar-vos a l’esquerra en direcció als pobles de Berrós Jussà i Berrós Sobirà, per tal de creuar la presa del Pantà de La Torrassa.

Un cop creuada la presa, heu de seguir aquesta carretera estreta bidireccional fins que al cap d’uns 300 metres ja veureu l’accés a la pista de Pirineus Parc Aventura (i els arbres amb tirolines a la vostra esquerra!).

On aparcar:

Teniu dues opcions per deixar el vehicle:

Al mateix Pirineus Parc Aventura tenim una zona de pàrking adaptada als nostres clients. Tot i així, hi ha una capacitat limitada d’uns 40 cotxes.

Al costat mateix de la carretera C-13, al punt on us hauríeu de desviar per creuar la presa, hi ha una zona d’aparcament. Aquest pàrquing es coneix com l’aparcament de la Llúdriga o l’aparcament del Berrós. Té una gran capacitat, i arribar caminant des d’allà a Pirineus Parc Aventura us portarà uns 5 minuts. Per venir a peu, haureu de creuar per la presa del Pantà de la Torrassa. És una carretera estreta bidireccional que indica direcció als pobles de Berrós Jussà i Berrós Sobirà. Un cop creuada la presa, heu de seguir la carretera fins que a uns 150 metres ja veureu el caminet l’accés a Pirineus Parc Aventura (està indicat amb un cartell)

Català
logo turisme familiar

Ajut per: “Creació d’un nou recorregut de tirolines”. Operació: Implementació d’estratègies de desenvolupament local

Actuació del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2022, cofinançada per:

Abrir chat
¿Necesitas ayuda?
Bienvenid@!
¿Cómo podemos ayudarte?