POLÍTICA DE PRIVACITAT

1. PIRINEUS PARC AVENTURA, S.L. (en endavant, “PIRINEUS PARC AVENTURA”), informa als usuaris que respecta la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals, la privacitat dels usuaris i el secret i seguretat de les dades, adoptant per a això les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades i els riscos als quals estan exposats.

2. PIRINEUS PARC AVENTURA tractarà les dades de conformitat amb els principis de qualitat exigits per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades (LOPD), de forma confidencial i amb les mesures de seguretat exigides pel Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (RLOPD).

3. Les dades de caràcter personal que es facilitin a la web, quedaran registrades en un fitxer titularitat d’PIRINEUS PARC AVENTURA degudament declarat i inscrit en el Registre General de Protecció de Dades, amb la finalitat d’enviar per qualsevol mitjà, inclòs el correu electrònic , ofertes de productes i serveis de la nostra empresa, el Butlletí de Notícies, millorar la relació comercial i gestionar les peticions realitzades pels nostres clients.

4. El simple fet que l’Usuari enviï les seves dades personals a PIRINEUS PARC AVENTURA suposarà el consentiment de l’Usuari per la seva incorporació al fitxer i el seu corresponent tractament.

5. L’Usuari podrà revocar el consentiment prestat, sense que tingui efectes retroactius, i exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se mitjançant carta adjuntant fotocòpia del seu DNI o un altre document identificatiu a info@pirineusparcaventura.com.

6. L’Usuari garanteix que les dades personals facilitades a PIRINEUS PARC AVENTURA són veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació de les mateixes perquè, en tot moment responguin a la seva situació actual.

7. Si té qualsevol dubte o comentari sobre la forma en què PIRINEUS PARC AVENTURA utilitza les dades dels seus usuaris, escriviu-nos a info@pirineusparcaventura.com.

Català
logo turisme familiar

Ajut per: “Creació d’un nou recorregut de tirolines”. Operació: Implementació d’estratègies de desenvolupament local

Actuació del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2022, cofinançada per:

Abrir chat
¿Necesitas ayuda?
Bienvenid@!
¿Cómo podemos ayudarte?