SEGURETAT

La seguretat dels nostres visitants està per damunt de tot.

El parc es va construïr l’any 2016, i des del primer moment fins ara s’han utilitzat els sistemes i materials més innovadors del mercat. A Pirineus Parc Aventura gaudiràs d’una experiència divertida i emocionant amb total seguretat.

Referent a la construcció i a l’explotació de les instal·lacions del parc, ens regim estrictament per la normativa europea: la UNE EN 155671 pel que fa referència a la construcció, i la UNE EN 155672 pel que fa referència a l’explotació.

Diàriament, abans d’obrir al públic, certifiquem que totes les instal·lacions estiguin en perfecte estat. Anualment fem una revisió exhaustiva de les instal·lacions a través d’una auditoria externa que certifica l’estat òptim de les instal·lacions conforme la normativa europea.

 

Facilitem equips homologats per la CE, d’ús obligatori per tots els visitants: un arnés, un casc, unes bagues, mosquetons i una politja. Abans de començar l’activitat, els nostres guies fan un brífing explicatiu als participants amb una demostració de com utilitzar el material de seguretat durant tot el circuit.

Utilitzem mosquetons intel·ligents per lligar el participant en el circuit. Aquests mosquetons utilitzen el nou sistema CliCiT i s’han creat específicament per a esports d’oci en alçada (seguint la directiva 89/686/CEE). Garanteixen en tot moment la subjecció adequada des de l’inici fins al final del recorregut, ja que no permeten treure alhora els dos mosquetons de la línia de vida. Estaràs lligat i subjecte amb seguretat en tot moment.

Per al circuit verd dels més petits utilitzem un mosquetó de línia de vida continua que segueix el cable durant tot el circuit sense necessitat de desenganxar-se en cap moment. Els participants infantils aniran acompanyats d’un adult que el pugui ajudar en qualsevol moment.

Cada any també es realitza un estudi fitosanitari amb un complert diagnòstic de la salut i resistència dels arbres afectats per la construcció.  Volem garantir que no pateixin i que alhora suportin les instal·lacions adequadament.

Som membres de l’Associació Espanyola de Parcs d’Aventura, que s’encarrega de vetllar per la seguretat i millorar el servei que s’ofereix als usuaris. Seguim els protocols de manteniment oficials i les activitats que oferim estan certificades anualment seguint la normativa UNEEN 155671/2 de parcs d’aventura.

Català
logo turisme familiar

Ajut per: “Creació d’un nou recorregut de tirolines”. Operació: Implementació d’estratègies de desenvolupament local

Actuació del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2022, cofinançada per:

Abrir chat
¿Necesitas ayuda?
Bienvenid@!
¿Cómo podemos ayudarte?